Apollo 14 is het nieuwe startuppand in de Binckhaven: de startup hub
van den haag.

De Binckhaven is een creatief-industriële omgeving waar startups en scaleups kunnen groeien, met ruimte voor experiment en rauwe randjes. De Caballero Fabriek is wat dat betreft de icoon van het gebied. Maar ook broedplaats De Besturing, brouwerij De Kompaan, scale-up Secrid, het sociale bedrijf GreenFox en hip restaurant MaMa Kelly hebben in korte tijd dit dynamische gebied zichtbaar verrijkt. Apollo 14 is in die lijn een mooie uitbreiding van de populaire startup hub de Binckhaven.

De gemeente Den Haag verhuurt Apollo 14 aan innovatieve en creatieve ondernemers die middels technologische en sociale innovaties bijdragen aan een betere wereld. Als internationale stad van Vrede en Recht is Den Haag dé hotspot voor (internationale) startups en scale-ups die zich richten op innovaties voor een betere wereld, de zogeheten global challenges. In deze Impact Economy draait alles om “Doing good and doing business.”

Werk jij aan innovaties op het gebied van vrede, recht, veiligheid, energie, gezondheid, voedsel, water, participatie of een andere global challenge? Dan is Apollo 14 de plek voor jou! Hier kun je je krachten bundelen met andere impact makers, door op 1 toffe plek aan innovaties te werken.

Eén van de huurders die jou warm zal verwelkomen is Q42:

“Met Q42 zijn we er trots op dat we deel kunnen uitmaken van dit plan, dat enerzijds al
vergevorderd is, maar anderzijds ook nog volop in ontwikkeling is. We hebben het gevoel dat
we sterk kunnen bijdragen aan meer verbinding en kruisbestuiving tussen toffe bedrijven en
startups in Den Haag. Met een ruime verdubbeling van onze kantoorruimte zullen we een
heerlijke ruimte voor meet-ups kunnen bieden en zelf ook startups een plekje kunnen geven.”

– Chris Waalberg, Q42

Wil je meer informatie over Apollo 14? Bezoek dan de website van Apollo 14. Naast alle huur informatie vind je ook het aanmeldformulier.

Terug naar overzicht