Onder de naam Juno Horeca roept Casa23 ondernemers op plannen in te dienen voor zijn 200 vierkante meter horecaruimte met terras aan het water in de Binckhorst. Het tofste plan wint een unieke prijs: de bijzondere locatie, 10.000 euro prijsgeld, een symbolische huur in het eerste jaar, een betrokken verhuurder en een sparringpartner om de business tot een succes te maken.

 

Knalcreatief en zakelijk instinct

Lucas van Casa23 vertelt : ‘Ik zoek iemand die knalcreatief is en zakelijk instinct heeft. De Binckhorst ademt Berlijnse sferen. Dan wil ik natuurlijk geen franchise in het gebouw zetten. Als ik aan Juno Horeca denk, denk ik aan een broedplaats voor creativiteit. Ik wil investeren in het gezamenlijk succes van de Binckhorst. Daarom hebben we een prijsvraag gelanceerd, waarbij het beste idee de locatie wint. We zijn ontzettend benieuwd naar, hoe een progressieve ouwe rot, enthousiaste nieuweling, of het moderne A-team van de horeca deze locatie tot een succes maakt.’

 

Casa 23

Casa23 realiseerde meerdere projecten in onder andere Almere en Den Haag. Casa23 streeft ernaar energiezuinig wonen betaalbaar te maken. Zo ook in de Binckhorst, waar ze de Juno Short Stay appartementen renoveerde.
De horecaruimte bevindt zich onder deze appartementen. Casa23 hoopt hier een samenwerking met een buiten-de-box denkende horeca-ondernemer aan te gaan.

 

Open dag

Op 7 juli tussen 17:00-19:00 nodigen we je van harte uit om kennis met ons te maken op de Junostraat 127, Den Haag. Kom kijken, raak geïnspireerd en wie weet staat volgend jaar jouw unieke horecatent in de Binckhorst. Kijk voor meer informatie, aanlevervoorwaarden en restricties op www.junohoreca.nl

Terug naar overzicht