Jools Meet & Eat is een horecagelegenheid gevestigd bij de hoofdingang van de Caballero Fabriek midden in de Binckhaven. Dit maakt het de perfecte plek om relaties te ontvangen voor verschillende gelegenheden: van een kop kofie of ontbijt, tot lunch, snack of traktatie. Maak in dit interview kennis met hét vriendelijke gezicht van de CabFab!

 

Wil je iets meer vertellen over wat Jools Meet & Eat is?

Jools Meet & Eat is een vernieuwend concept afkomstig van Gastheeren en biedt de gehele dag eten en drinken voor ondernemers en bezoekers in de CabFab met de focus op echte ambacht.  Naast deze dagelijkse catering, met locatie midden in de fabriek, zijn wij met zusterconcept Jools Food & Events betrokken bij alles op- en rondom de events die gehouden worden in de Caballero Fabriek maar ook voor partijen van buitenaf beschikbaar.

 

Kan je wat meer vertellen over dat ambachtelijke bij Jools?

Bijna alles wat wij serveren aan onze gasten en opdrachtgevers is zelf gemaakt. Het gebruik van verse producten staat bij ons centraal. Zo maken wij bijvoorbeeld ons eigen bananenbrood en worden ook de smoothies dagvers gemaakt.

 

Jullie organiseren ook de events in de Caballero Fabriek?

Ja, naast het verzorgen van de dagelijkse horeca in onze counter in de Caballero Fabriek zijn we met Jools Food & Events ook betrokken bij alles op en rondom events. We managen de ruimtes, zorgen voor alle benodigdheden waar de opdrachtgever om vraagt en verzorgen natuurlijk ook de catering. Hierbij kunnen opdrachtgevers gebruik maken van één van onze vaste arrangementen, maar indien gewenst kunnen we ook een plan op maat maken.
De groottes van de evenementen die wij hosten varieert enorm, de ene keer is dit een vergadering voor tien personen, de andere keer is dit groots evenementen voor 250 man. Deze afwisseling maakt het werk erg leuk.

 

Zou je een event kunnen noemen waar je ontzettend trots op bent?

Ja het Impact Startup Fest van vorig jaar zomer was heel bijzonder: een dag in het teken van impactvolle startups met maar liefst 750 bezoekers. Voor dit evenement hebben wij buiten een horecaplein gebouwd, waar de hele dag mensen stonden te netwerken of van de zon aan het genieten waren. Vaak is het alleen druk in de pauzes en bij dit evenement was deze gezellige drukte er de hele dag, dit maakte het erg leuk! In september zal Impact Startup Fest 2017 plaatsvinden en deze belooft nog groter te worden…

 

Wat maakt de Caballero Fabriek zo bijzonder?

Het is een hele open, insprirende omgeving. De sfeer is heel laagdrempelig: er is in de architectuur van het gebouw veel gebruik gemaakt van ramen waardoor je kunt zien waar de andere ondernemers mee bezig zijn en je stapt hier makkelijk bij elkaar naar binnen om een praatje te maken of om advies te vragen. We hebben het hier ontzettend naar ons zin en zijn nog lang niet van plan om weg te gaan!

 

Wat is jullie ambitie?

Jools Meet & Eat is sinds 6 maart geopend en we zijn erg tevreden tot nu toe! Tijdens onze opstartperiode hebben wij veel geleerd. Onze ambitie op korte termijn het verbeteren en uitbreiden van onze producten en diensten, zowel in als Caballero Fabriek als daarbuiten. Het zo goed mogelijk verzorgen van onze gasten en ontzorgen van onze opdrachtgevers, daar gaat het ons om. Houd ons dan ook in de gaten wat betreft Jools Food & Events dat wij eind deze zomer officieel gaan launchen.

Terug naar overzicht