Den Haag is dé stad voor ondernemers die willen werken aan een betere wereld. Nergens anders zijn de mogelijkheden voor startups en scale-ups met impact zo groot als in Den Haag. Met name in de Binckhaven is de focus op impact ondernemen groot. Het kan dan ook niet anders dat het jaarlijkse Impact Startup Fest in de Binckhorst wordt gehouden. Meer weten over dit fantastische event? Lees dan snel verder!

OVER IMPACT STARTUP FEST

Op 2 oktober vindt het jaarlijkse Impact Startup Fest 2018, dat georganiseerd wordt door ImpactCity, plaats. Tijdens Impact Startup Fest komen impact ondernemers, groot & klein, uit binnen en buitenland met een gezamenlijk doel naar Den Haag. Hun doel? De wereld verbeteren, op welke manier dan ook. Tijdens Impact Startup Fest worden door ImpactCity de mogelijkheden gefaciliteerd om mensen en bedrijven met elkaar te verbinden om doelen te behalen. Diverse startups, investors en organisaties zullen elkaar tijdens Impact Startup Fest uitdagen om impact te maken voor een betere wereld.

ANDERS DAN ANDERS

Dit jaar heeft ImpactCity voor een compleet nieuwe aanpak gekozen. Naast het enerverende dagprogramma dat ieder jaar een groot succes is, worden er dit jaar nog een groot aantal compacte, doelgerichte sessies gehouden waar je met een kleine groep deelnemers over één onderwerp een discussie kunt houden en daarnaast ideeën en oplossingen kunt uitwisselen. De reden voor deze aanpak is dat op deze manier meer matchmaking en leads gemaakt kunnen worden.

Het doel van ImpactCity is om iedereen aan het eind van Impact Startup Fest huiswaarts te laten gaan met nieuwe en vooral nuttige relaties en ten minste 15 leads om op te volgen.

PRAKTISCHE INFO

Denk je nu ‘daar moet ik bij zijn!’? Mooi, dat kan! Kom 2 oktober naar de Fokker Terminal in de Binckhorst. Het programma van Impact Startup Fest begint om 11.30 uur en zal rond 21.00 uur eindigen.

Meer weten over dit event? Bekijk de website hier en meld je aan!

 

Terug naar overzicht