De creatieve #Binckies van The Hague Street Art (THSA) zijn deze dagen druk bezig om een nieuwe prominente eyecatcher aan te brengen in de Binckhaven.

Op de zijkant van de voormalige Reparco loods in de Saturnusstraat zijn de artiesten van THSA momenteel bezig om een wandschildering aan te brengen die is ontworpen door We Are Amp. De afbeelding van levensgrote letters BINCKHAVEN, die wordt gemaakt in opdracht vanuit het Impact Economy programma van de gemeente Den Haag, zullen voor een onmisbaar beeld gaan zorgen in het gebied.

Nog leuker is dat ook particuliere #Binckies bij kunnen dragen aan dit nieuwe Street Art project. Want aanstaande zondag 17 juni 2018 geeft The Hague Street Art een workshop op het festivalterrein, tijdens het Bier & Braad festival dat op de Saturnuskade zal plaatsvinden. Daarnaast is er op ‘kavel 1’ een live demo waarbij je dus zelf echt aan de slag kunt gaan en zo je bijdrage kunt leveren aan het nieuwe kunstwerk op het Reparco pand. Er zal ook een timelapse worden gemaakt van dit speciale project.

Fotograaf Jurriaan Brobbel heeft alvast wat beelden gemaakt van de eerste stappen!

The Hague Street Art start bovendien volgende week ook een ander project in het bruisende Binckhaven gebied. Zo zullen zij in de steigers klimmen om meerdere grafische beelden op de gevels van het nieuwe startup pand Apollo 14 aan te brengen. Op 18 juni zullen zij hiermee van start gaan. Hieronder een indruk van deze ‘missie’.

Daarnaast zal Erwin Verkade van THSA ook volgende week aan de slag gaan om het Stedin-huisje, op de hoek van de Maanweg en de Melkwegstraat, te voorzien van mooie Street Art.

Als je meer gave projecten wilt bekijken van The Hague Street Art, dan kun je een kijkje nemen op hun website!

Wil je meer weten wat je allemaal kunt zien & beleven op het Bier & Braad Festival dat aanstaande zondag 17 juni zal plaatsvinden? Kijk dan even op de Facebookpagina van Bier & Braad.

Terug naar overzicht