Startup Tuesday is een wekelijks event om te inspireren en verbindingen te maken. Het is de perfecte gelegenheid om deel te worden van de startup community in Den Haag.

Deze reeks events is een samenwerking tussen innovatieve hubs die gericht zijn op het versterken van verbindingen en het ondersteunen van impactgedreven ondernemerschap in Den Haag. Het is de ideale gelegenheid om te netwerken, te leren van ervaren oprichters en oplossingen te zoeken voor gedeelde uitdagingen.

Tijdens deze Startup Tuesday zullen startups Yazamtec, Roundsense en Scaleforce zullen op een doos klimmen om hun bedrijf te presenteren en waarom ze goed doen! Bij Apollo 14 presenteren we het impactecosysteem samen met de community in Apollo 14.

Ontdek wie mede impact ondernemers zijn. Krijg eenvoudig toegang tot de ondersteuning die je nodig hebt. Ontdek welke programma’s en uitdagingen je moet volgen. Leer waar je toekomstig talent kunt vinden en krijg tips over hoe je jezelf en je team kunt trainen in zakendoen en goed doen.

Startup Tuesday The Hague is een initiatief van World Startup Factory, The Hague Tech, Apollo 14, YES!Delft en Humanity Hub, allemaal trots onderdeel van ImpactCity.

Terug naar overzicht