MaMa is zoals je weet gek op familie, genieten én tradities. En tja, dan kijkt ze dus alvast reikhalzend uit naar het naderende Paasweekend. Want op zondag 1 en maandag 2 april staat MaMa Kelly weer in het teken van smaakvolle en uitgebreide family fun. Tijdens MaMa’s Paasontbijt.

Van 09.00 tot 12.00 geniet je op beide Paasdagen van een zeer uitgebreid ontbijtmenu, boordevol bekend én verrassend lekkers. Natuurlijk hebben we als een echte MaMa ook aan die allerkleinste levensgenietertjes gedacht, en zal onder andere de Paashaas zelf in hoogst eigen persoon voor de nodige activiteiten zorgen. Terwijl onze DJ’s en het live entertainment voor de muzikale invulling zorgen.

Nadat de kids vakkundig alle Paaseitjes uit de hoeken van het pand hebben gevist, maken we plaats voor onze Paaslunch. Van 13.00 tot laat in de middag schuif je aan voor lots of lobster, en veel meer uitgebreide lunchtaferelen dankzij ons special Paasmenu. De DJ’s zetten een tandje bij, onze sing- en songwriter zorgt voor de juiste mood en de bubbels? Die mogen rijkelijk vloeien. Net zo makkelijk.

Nog even de facts op een rijtje:

  • Zondag 1 april – 09.00 tot 12.00: Paasontbijt + kidsfun
  • Zondag 1 April – 13.00 tot 16.00: Paaslunch + lots of lobster!
  • Maandag 2 april – 09.00 tot 12.00: Paasontbijt + kidsfun
  • Maandag 2 April – 09.00 tot 12.00: Paaslunch + lots of lobster!


Reserveren? Dat kan alleen telefonisch en tijdens kantooruren op de bekende werkdagen. Bel van maandag tot en met vrijdag naar 070-217 05 46.

Terug naar overzicht