Nieuwsgierig naar bedrijven die samen met u de Binckhorst tot een bijzonder gebied maken? 
U bent van harte welkom op de I’M BINCK-Netwerkbijeenkomst#50. Deze keer zijn we te gast bij De Besturing in de Binckhaven.

De I’M BINCK Netwerkbijeenkomst#50 staat in het teken van innovatie, robotica en artificiële intelligentie.
Hoe zien huidige trends rond robotica en artificiële intelligentie er uit en wat betekenen deze ontwikkelingen voor ondernemers, bedrijven en bewoners? Hoe kunnen we deze technologie slim en creatief gebruiken?

PROGRAMMA
17:30-17:40 uur Welkom door Sabrina Lindemann/ I’M BINCK- het platform van de Haagse Binckhorst

17:40- 17.45 uur Matches

17.45-17.55 uur pitch Teleport Hotel
Sinds enkele jaren is in de Binckhorst het Teleport gevestigd. Paulin Gueth geeft een pitch over wat dit hotel bijzonder maakt en welke plannen zij nog hebben voor het organiseren van activiteiten in de Binckhorst.

17.55-18:05 uur Iris de Kievith (architect) en Annemarie Piscaer (ontwerper)
Onze luchtkwaliteit is erg slecht. We ademen iedere dag fijnstof in, zonder in de gaten te hebben wat er in dit onzichtbare fijnstof zit en wat het met onze gezondheid doet. Iris en Annemarie vertellen over het hoe en waarom van een opvallend project waarin zij fijnstof oogsten en verwerken tot gekleurd glazuur voor keramiek. Op die manier ontwikkelen zij nu een uniek servies (serVIES www.ser-vies.nl/) dat met de fijnstof gekleurd wordt.

Thema: Hoe kunnen we anticiperen op de ontwikkeling van robotica en artificiële Intelligentie?
18:05-18:20 uur Guus Paris, Betafactory, HHS in Delft
Guus is part-time docent aan de Betafactory (HHS in Delft) Smart Manufacturing & Robotics en zelfstandig ondernemer. Hij verteld met concrete voorbeelden iets over de huidige trends rond robotica en artificiële intelligentie en wat deze ontwikkelingen voor ondernemers, bedrijven en bewoners kunnen betekenen. Hoe kun je nieuwe bedrijfskansen voor je bedrijf identificeren die mogelijk worden gemaakt door robotica en data? En wat betekenen deze ontwikkeling voor ons dagelijks leven?

18:20-18:40 uur Marcel Kerkmans en Maarten Schenkeveld
zijn gevestigd in ateliercomplex De Besturing in de Binckhorst, een creatieve broed- en maak plaats. Zij zijn ontwerpers en vertellen over hun fascinatie voor nieuwe technologieën en de mogelijkheden die dat biedt voor hun vak. Onlangs hebben ze twee grote afgedankte robotarme gekocht die zij nu zelf weer opknappen. Op de netwerkbijeenkomst doen zij iets uit de doeken over hun ideeën en plannen met deze machines.

18:40-19:00 uur Discussie

19.00-19.45 uur Informeel netwerken en borrel

Datum: woensdag 13 juni 2018
Tijd: inloop 17.00 uur, start programma 17.30-19.45 uur incl. informele netwerkborrel
Locatie: De Besturing, Saturnusstraat 91, ingang via de kade
Aanmelden: (tijdelijk) via info@optrekbinckhorst.nl
Datum volgende I’M BINCK netwerkbijeenkomst:
2 juli zomerborrel en 5 september

We kijken uit naar 13 juni 2018
Met hartelijke groet,
Sabrina Lindemann en Bram Heijkers

I’M BINCK- samen maken we de Binckhorst

Terug naar overzicht