Op vrijdag 9 november zal het Teleport hotel in de Binckhorst wederom het toneel zijn voor een bijzondere viering van The Hague Street Art. Op deze dag viert THSA dubbel feest. Ze hebben namelijk de lancering van de nieuwe ‘Street Art Route Binckhorst’ route én de lancering van de inmiddels vijfde editie van het The Hague Street Art magazine.

STREET ART ROUTE BINCKHORST

Inmiddels zijn er al heel wat panden en muren voorzien van uiteenlopende en kleurrijke kunstwerken aangebracht door verschillende artiesten. Genoeg streetart om te bundelen tot een mooie route die op 9 november geopend zal worden. Op de nieuwe kaart is de ‘Street Art Route Binckhorst’ route neergezet en hiermee kun je zelf alle gave muurschilderingen gaan bekijken.

THE HAGUE STREET ART MAGAZINE

Ook dit jaar heeft het team van The Hague Street Art niet stilgezeten en hebben zij samen met tientallen artiesten nieuwe kunst aangebracht in de Binckhorst. Naast de streetart die buiten is aangebracht, is ook het Teleport Hotel voorzien van nieuwe art. Nieuwe art is te zien in de lobby, op diverse nieuwe kamers en in de parkeergarage. De afgelopen maanden is THSA druk geweest om alles weer te bundelen in een mooi magazine.
Op het feestje kun je niet alleen kennismaken met het team van THSA, maar kun je ook de artiesten leren kennen die ons gebied van alle mooie kunstwerken voorzien. Dit onder het genot van een drankje van de ‘Ad Fundum labeled by Crail Moansburg’ Vodka bar en de beats van DJ’s Dushi Sanka.

Het programma van vrijdag 9 november

16:00 uur – Inloop met DJ Mista Sweet

16:30 uur – Presentatie Binck Street Art Tour door Leo Heusdens (THSA)

17:00 uur – Overhandiging Binck Street Art gids aan initiatiefnemer Martin Wörsdörfer en wethouder Boudewijn Revis

17:30 uur – Street Art rondleidingen Teleport Garage

19:30 uur – Release The Hague Street Art magazine #5

20:00 tot 22:00 uur – DJ’s Dushi Sanka

Locatie: Teleport Hotel, Binckhorstlaan 131, Den Haag
Toegang: vrije toegang voor iedere Street Art liefhebber

Meer informatie over het event kun je vinden op de Facebook pagina van The Hague Street Art.
Mocht je niet bij de opening kunnen zijn maar je wilt wel graag het gratis THSA magazine en/of de streetart route? Vanaf 14 november kun je een exemplaar halen bij een van de uitdeelpunten.

 

Heb jij ook binnenkort ook een event in het gebied? Laat het ons weten en dan delen we jouw event #feestje

Terug naar overzicht