De Binckhorst, nu nog een bouwput, ontwikkelt zich in razend tempo tot the place to be. Gemeente, investeerders en bedrijven ontwikkelen samen een nieuwe wijk, aantrekkelijk om te werken, wonen en recreëren. Veel vernieuwende bedrijven zijn er al gevestigd. Misschien zit jouw bedrijf er over een tijdje ook?

We starten bij start-up pand Apollo 14 en eindigen in de Caballero Fabriek. Allebei bruisen ze van energie en creativiteit. We bekijken de transitie van het KPN-complex aan Maanplein. We krijgen inside information over de plannen met de Binckhorst en zien ook de havens, die elk een eigen uitstraling hebben. Den Haag heeft alleen al daarvoor €10 miljoen uitgetrokken.

Daarna gaan we al wandelend met elkaar in gesprek om tot ideeën te komen. Ideaal om nieuwe mensen te leren kennen. Onze ideeën worden via ‘visual recording’ verwerkt tot een prachtige tekening die zal worden voorgelegd aan de verantwoordelijk wethouder, zodra bekend is wie dat is.

In de CaballeroFabriek worden we ontvangen bij Secrid. Oprichter René van Geer zal ons kort vertellen hoe zijn bedrijf in korte tijd kon groeien tot 250 medewerkers, en nodigt ons uit voor een drankje.

Het wordt een inspirerende bijeenkomst met veel interactie. We hopen van harte dat je erbij bent!

 

 

Terug naar overzicht