Vaderdag is de perfecte dag voor een nieuwe editie van het Bier & Braad Festival bij brouwerij Kompaan! Kom naar de Haagse bierbrouwerij in de Binckhorsthaven en laat je verrassen door lekkernijen van de foodtrucks en de toffe producten van de stoere-mannen-markt. Alles uit de directe omgeving van Den Haag. Een Haags gebrouwen biertje, een Bincks gebraden worst en knallende live-optredens. Wat wil een stoere vent nog meer?

Voor bierliefhebbers en carnivoren
De kade bij Kompaan wordt omgetoverd tot een walhalla voor mannen, met bier en lekkere braadsels van lokale foodtrucks. Tussen 12:00 en 20:00 uur is het festival vrij toegankelijk en gevuld met live optredens van Haagse bandjes, een stoere-mannenmarkt, een smid en een barbier. Boottochtjes en wandeltochten laten bezoekers kennismaken met verborgen, spannende locaties in de wijk de Binckhorst.

Stoer programma 
De barbecues staan te branden, het bier staat koud: vanaf 12:00 is het Bier en Braadfestival geopend voor bezoekers. Hummingbird programmeert te gekke Haagse bandjes waardoor je de hele dag kan genieten van live muziek en een fijne sfeer. Vanwege het animo onder jonge gezinnen die Vaderdag komen vieren tijdens het Bier en Braadfestival heeft de organisatie deze derde editie extra veel voor kinderen georganiseerd. Kinderen kunnen broodjes bakken met de scouting, spijkerpoepen; een rondleiding doen op de enorme boot van de zeekadetten of een boottochtje met paps en mams door de Binckhorst. Ook is er een parcours waar vaders onderling kunnen strijden we de stoerste vader is.

Bootje varen
Tijdens het Bier & Braad Festival kun je ook bootje varen door de Binckse en Haagse wateren met de Binckboot.

Voor de kids
Ook aan kinderen is gedacht, er wordt veel entertainment voor hen georganiseerd, zodat de ouders ook samen even van het festival kunnen genieten.

Kompaan Brouwerij & Bar
Kompaan is een heuse Haagse bierbrouwer met bar annex proeflokaal in de Binckhorsthaven. Op deze industriële locatie met terras en prachtig uitzicht op binnenhaven en fabrieken hebben twee kompanen, Jasper en Jeroen, in 2015 hun droom gerealiseerd: het brouwen van typisch Haagse bieren. Niet alleen ontstaan bij Kompaan in Den Haag bieren met geuzennamen als Bondgenoot en Bloedbroeder; in de Craft Beer Bar kun je vier dagen per week genieten van tientallen ter plekke gebrouwen bieren en heerlijke gerechten als briskets en pulled pork met huisgemaakte barbecuesaus. Absolute aanrader voor bierliefhebbers én iedereen die op zoek is naar een typisch Haagse insidertip!

Bereikbaarheid 
Kompaan is vanaf de snelweg goed te bereiken: industrieterrein De Binckhorst bevindt zich direct naast de A12. Kompaan, gelegen aan de Saturnusstraat (kadezijde), is een kleine twee minuten rijden van de afslag. Parkeerplaatsen zijn er voldoende. Daarnaast is Kompaan ook redelijk goed te bereiken met het openbaar vervoer. Bus 26 en 28 stoppen in de omgeving van de brouwerij. Dankzij de ligging aan de Haagvliet (ofwel Trekvliet) is Kompaan eveneens per boot bereikbaar: je kunt aanmeren achter de brouwerij in de Binckhorsthaven.

Meer over Bier & Braad Festival
kompaanbier.nl
facebook.com/bierenbraadfestival
Terug naar overzicht