De Street Art Run is tussen de 5-6 km lang en loopt door de Binckhorst in Den Haag.

Het rennen zal op een rustig tempo zijn langs de kunstwerken waarbij elk kunstwerk even gestopt wordt voor een korte uitleg (en foto’s). De route loopt langs 30 kunstwerken van (inter)nationale kunstenaars zoals Bier en Brood, Lily Brik, Collin van der Sluijs, Mr Super A, zesta, Page33 en Erwin Verkade.

De Binckhorst en de Binckhaven zijn het Street Art District van Den Haag geworden. De Binckhorst is een gebied met een rauwe en industriële uitstraling en zal de komende jaren gaan transformeren naar een gemengd woon-werkgebied. Er zijn nu veel jonge ondernemers, kunstenaars en culturele broedplaatsen te vinden die het gebied een creatieve en energieke cultuur geven.

De Street Art zal de huidige rauwe en industriële uitstraling van het gebied alleen maar verder versterken. In de Binckhorst vind je onder andere de Caballero Fabriek, Mama Kelly, Kompaan Brouwerij, Capriole, Bink36 en het Teleport Hotel.

Deze running tour is onderdeel van ASICS FrontRunner on Tour. De run zal worden begeleid door ASICS FrontRunner Roderick Cremers (@cremers).

Datum:  za 20 april 2019 

Tijd: 14:00 – 16:00  

Locatie: Caballero Fabriek, 60 Saturnusstraat 2516 AH Den Haag

Schrijg je in via deze link 

Terug naar overzicht